Husk Disse Tipsene Når Du Handler På Bil

Av | juni 8, 2020

Hvis du har kjøpt en ny bil før, vet du hvor mye bry det kan være. Med så mange alternativer å velge mellom, og forhandlere er så påtrengende, er det lett å skynde seg inn i et kjøretøy som du virkelig ikke er riktig for. Les denne artikkelen og lær viktig informasjon om å kjøpe et nytt kjøretøy.

Gå til forskjellige forhandlere før du setter deg på en. Et annet forhandler vil kanskje kunne gi deg en bedre pris på bilen du ønsker, og kan kjøre forskjellige kampanjer. Prøv tre eller fire i ditt område, og selv om du må reise litt lenger, kan det være verdt det.

Hva har du råd til? Du må forstå nøyaktig hvor mye penger du har hver måned til ikke bare å betale for billeien, men også forsikring, lisensieringskostnader, bensin og reparasjoner. Alt må dekkes hver eneste måned, ellers må du redusere beløpet du må bruke på selve bilen.

Hvis du handler i en bil, kan du besøke det lokale biblioteket og finne ut verdien av bilen din. Du kan også slå opp denne informasjonen på nettet på flere forskjellige steder. Ved å ha innbytteverdien til bilen din og detaljverdien til bilen din, kan du forhandle bedre.

Gjør litt research før du går inn i utstillingslokalet. Når du går inn i et showroom, blir prisene på klistremerker vanligvis oppført rett på bilene. Det er viktig å forstå at alle forhandlere har noe vri rom fra disse prisene. Hvis du undersøker online først, kan du få en forståelse av hvor mye bilen du vil selge for deg i ditt område. Dette vil hjelpe deg å forstå hvor mye plass det er å forhandle ned fra klistremerkeprisen, slik at du får den avtalen du virkelig leter etter.

Ikke glem å se på kostnadene for deler til et kjøretøy før du kjøper det. Noen biler, spesielt import, koster betydelig mer å vedlikeholde enn andre. Undersøk kostnaden for deler som slites ofte, for eksempel dekk, bremser og vindusviskerblad. Undersøk også kostnadene for generatorer, tennplugger og andre motorkomponenter.

Ha en klar forståelse av hva disse oppgraderingene vil koste deg. Å kjøpe den fancy stereoanlegget, skinnseter og DVD-spiller kan være tiltalende, men disse alternativene kan gi en betydelig sum til prisen på bilen din. Ta deg tid til å tenke på hvor mye du virkelig trenger oppgraderingene, og kjøp bare de du vil bruke mest.

Hvis du er på utkikk etter en bruktbil, er det en fin måte å fortelle om speedometeret er riktig å se på bensin- og bremsepedalene. Hvis noen sier at bilen har 30 000 mil på seg, og bremsen og bensinpedalene er slitte, er det en god indikasjon på at kilometertelleren ble skrudd tilbake.

Forhåpentligvis har du nå en bedre forståelse av hva som skal til for å kjøpe en bil du er fornøyd med. Forsikre deg om at du implementerer tipsene i artikkelen ovenfor for å gjøre valget ditt mye enklere. Med hell, vil du ende opp med drømmebilen din!